Hän Veti Minut Syliinsä Ja Suuteli Minua Kiihkeästi Suulle Samalla Hieroen Isohkoja Rintojani.

Haistelin vuoronperään poikien vehkeitä. Vaihdoimme asentoa ja olin nyt selälläni. Sperma lensi pitkin naamaani. Itse olen tällänen hyvinsäilynyt 40 vee.

Pojat riisuivat farkkunsa ja alkkarinsa. Aah, ihana kusen ja sperman tuoksu leijui sieraimiini. Sitten avasin vetskarin ja työnsin nenäni sepaluksesta sisään. Toni pani mua edelleen ja Riku tuli istumaan naamani päälle.

treffit Mistä Naiset Haette Seksiseuraa? netissä

Lauantai-ilta

Hetken huohotamme päällekkäin ja alamme pukea vaatteitamme. Samalla otan yöpöydän laatikosta vaalean punaisen hieromasauvan ja alan hyväillä klitorista sillä, Saija voihkii ja vikisee tissejään puristellen kun nussin häntä ja sauvalla hyväilen. Mä haluun nuolla sua sanon hänelle. Hän esittäytyy Paulaksi. Olipa ilta mietin kun kävelen kotiin ja polttelen tupakkaa. En kuitenkaan ota mulkkua hänen sisältään pois ja jatkan työntelyä, hetken päästä huomaan taas kuinka kullini kovettuu taas täyteen iskuunsa ja pääsemme jatkamaan naintia. Vaihdamme vielä Seksiseuraa Netistä Helposti, Nopeasti Ja Ilmaiseksi pitkän suudelman ja Paula kiittää ihanasta panosta, vastaan että ilo oli minun puolellani. Otan kovan mulkun käteeni ja työnnyn hänen sisäänsä. Nopsasti pesemme itsemme ja käymme makkarin puolelle.

Vaeltamassa

Minäkin voihkin nautinnosta ja työntelin peppuani häntä vasten työntöjen tahdissa. Kyrpä sykähteli suussani vielä viimeisiä lastejaan kielelleni ja mies voihki tyytyväisenä. Sykähdellen ja nytkähdellen tulin miehen kiihdyttäessä hiljalleen naintinsa tahtia. -Voi haluan, nuole sitä setä, nuole. Mies ähisi ja siirsi kätensä rinnoilleni. Paikalla ei näkynyt ristinsieluakaan joten riisuin itseni ilkosilleen ja kävelin veden äärelle. Anelin kiiman vallassa. Voihkin ja ynähtelin. -Maistuukos typykälle kahvit? Mies liikutteli paksua etusormeaan edestakaisin märässä vaossani saaden minut voihkimaan. -M-mmm-maistuuu... Hän veti minut syliinsä ja suuteli minua kiihkeästi suulle samalla hieroen isohkoja rintojani. -No sillä lailla pikku typykkä! Kesälomallani olin ajatellut rentoutua kunnolla reippaan vaelluksen merkeissä erään kansallispuiston mahtavissa maisemissa.

Hän alkoi hieroa sormillaan klitoristani ja tunsin olevani tulossa taas. Kaadoin kahvia miehen rinkan päältä löytämään kuksaan ja vein sen hänelle.

treffit netissä