Laukesin Seuraavilla Työnnöillä Rajummin Kuin Koskaan Jennin Sisään Ja Jäin Makaamaan Tyttöjen Päälle.

Ei ees esileikkejä??? hän paljasti. Pera ja Heikki henkäisivät ihmeissään. - Ei seksiä!? Pera uteli kiusoitellen. Mikko mulkaisi Peraa, mutta vastasi asiallisesti ja tyynesti tämän kysymykseen. - Me ei olla viel... harrastettu... sitä! Heikki huudahti.

Istuttiin sohvalla, juotiin kahvia ja jutusteltiin laskettelemisesta ja ilmoista. Tasan kaksi kertaa parin vuoden aikana Jouko pani mua perseeseen, mä yritin samaa, mutta sen reikä oli niin tiukka, tai sitä jännitti liikaa, enkä saanut munaa sen peppuun.

Mä menin sängylle selälleen ja katoin kun se otti kortsun ja pikkusen purkin jotain l

... Read more

Hän Veti Minut Syliinsä Ja Suuteli Minua Kiihkeästi Suulle Samalla Hieroen Isohkoja Rintojani.

Haistelin vuoronperään poikien vehkeitä. Vaihdoimme asentoa ja olin nyt selälläni. Sperma lensi pitkin naamaani. Itse olen tällänen hyvinsäilynyt 40 vee.

Pojat riisuivat farkkunsa ja alkkarinsa. Aah, ihana kusen ja sperman tuoksu leijui sieraimiini. Sitten avasin vetskarin ja työnsin nenäni sepaluksesta sisään. Toni pani mua edelleen ja Riku tuli istumaan naamani päälle.

Lauantai-ilta

Hetken huohotamme päällekkäin ja alamme pukea vaatteitamme. Samalla otan yöpöydän laatikosta vaalean punaisen hieromasauvan ja alan hyväillä klitorista sillä, Saija voihkii ja vikisee tissejään puristellen

... Read more

Hetken Sovittelu Ja Nopea, Kiihkeä Homma Kuin Puukon Pisto.Sitten hän avasi suunsa ja alkoi hitaasti hyväillä kyrpääni.

Olin ymmälläni.

Kävimme nukkumaan, ja touhut jatkuivat seuraavana aamuna... siitä seuraavassa tarinassa!Yhtäkkiä tunsin suullani huulet joiden välistä kieli teki tuttavuutta oman kieleni kanssa.

-Nyt mä lypsän sulta ton kupin puolilleen... totesi Maarit ja alkoi hieroa. Sitten tunsin, miten pallejani puristeltiin ja nuoltiin. Laukesin jo toisen kerran, ja kävimme yhdessä suihkussa. Suljin silmäni ja tunsin miten kyrpääni lypsettiin kovemmaksi.

Maarit lähti keittiöön hakemaan jotain, ja sillä välin Jenni polvistui eteeni ja nuolaisi

... Read more

Nainen Naurahti Ja Sanoi; Viisas Poika. Olin Kioskilla Ostamassa Ruokaa Koska Oli Itsenäisyyspäivä Ja Suurin Osa Paikoista Oli Suljettu.

Pääni oli tyynyä vasten peppuni pystyssä tarjoutuen ottamaan vastaan sinut. Nousit uudestaan päälleni, nostit jalkani pystysuoraan ylös ja jokainen työntösi tuntui rajuna, jopa kivuliaana nautintona.

Päästyämme asuntooni, pudottauduin polvilleni, sinä avasit housusi ja työnsit kovan kalusi suuhuni ja otit minua niskasta kiinni ja ohjasit päätäni ottamaan kalusi syvälle suuhuni. Hetken kuluttua sinä nostit minut syliisi vyötäröstäni kiinni pitäen ja kannoit makuuhuoneeseen. Sinä käänsit minut sivuttain kyljelleni ja työnnyit sisääni, jalkamme olivat limittäin, eikä tiennyt mistä toinen alkoi

... Read more

Toisella Kädellä Hieroin Mikon Kiveksiä.

Hetken työnneltyään miehen hengitys alkaa nopeutua ja ote naisen hiuksista tiukentua. Kiinnitän ne huolellisesti hieroen teipin tiukasti kiinni nännien kohdalta. Sen sisällä on ohjeet, joissa käsketään lutkan pukeutua sängyn päältä löytyviin vaatteisiin ja odottaa uusia ohjeita. Nyt voit lopettaa ja levittää suun ohi valuneet mällit tisseillesi”. Nyt menet olohuoneen sohvalle ja painat kaukosäätimestä playtä.”

Mies ruudussa työntelee vielä kaluaan edestakaisin naisen suussa. ”Kyllä, herra”, vastaan hieman häpeissäni. ”Hyvä sitten. mies huutaa. Panta on löysemmällä ja miehen käsi tiukasti kiinni

... Read more

Josiah 2

Ensin laimea haluni oli kuin leirinuotio ja sitten se leimahti kulovalkeaksi. Halusin saada tämän miehen nopeasti ennen kuin vanhempani palaisivat. Aloin avata Josiahin asevyötä ja se putosi raskaasti kolahtaen pois hänen vyötäröltään. Isäni oli aina pitänyt minut poissa aseiden lähettyviltä mutta sinä nopeana hetkenä ehdin hipaista isoja revolvereita ja siistissä rivissä olevia luoteja. Niissä oli villiä intohimoa joka tarttui sormiini ja levisi kaikkialle vartalooni.Josiah aavisti ajatukseni ja hän myös auttoi minua riisumisessa. Hän tiesi myös sen että aika oli meitä vastaan. Josiahin... Read more

Kivaa Puuhastelemaan.

Kovavauhtisen kiinnioton tuloksena kaaduimme nurmelle. En voinut tietää tulisiko, mutta olin saanut kokea yhden elämäni mieleenpainuvimmista kokemuksista tänään. Nännit olivat kivikovat intohimosta ja kylmästä vedestä. Huomatessani tämän kävelin rauhallisesti kohti mökkiä tietäen mitä tulisi tapahtumaan. Nostin katseeni eteenpäin kohti lähestyvää taloa. Etumatkaa oli tällä kertaa liikaa. Iloisen naurun saattelemana Heidi nosti käsivarret kasvojensa eteen kuin suojautuen, kääntyen samalla selälleen. En voinut olla huomaamatta mitä kaikkea se paljasti lävitseen. Suutelimme ja hyväilimme toisiamme

... Read more

1