Kivaa Puuhastelemaan.

Kovavauhtisen kiinnioton tuloksena kaaduimme nurmelle. En voinut tietää tulisiko, mutta olin saanut kokea yhden elämäni mieleenpainuvimmista kokemuksista tänään. Nännit olivat kivikovat intohimosta ja kylmästä vedestä. Huomatessani tämän kävelin rauhallisesti kohti mökkiä tietäen mitä tulisi tapahtumaan. Nostin katseeni eteenpäin kohti lähestyvää taloa. Etumatkaa oli tällä kertaa liikaa. Iloisen naurun saattelemana Heidi nosti käsivarret kasvojensa eteen kuin suojautuen, kääntyen samalla selälleen. En voinut olla huomaamatta mitä kaikkea se paljasti lävitseen. Suutelimme ja hyväilimme toisiamme siinä auringossa märkinä ja toisiamme jo himoiten. Tummat silmät katsoivat minua samalla kun hän kosketti varovasti rintojaan.

treffit netissä

Otin käsiini öljyä ja lämmitin sen ennen kuin sivelin öljyn Marken selälle. "hmm. Mä haluun kiusata sua" vastaan...Sanoin:" näytät hyvältä.

Kuljetin käteni hänen lantiokaaren yläpuolelle lantion hymykuopille. Tuntuu hyvältä " hän sanoi. Hän nousi ja otti minua kädestä kiinni. Olisiko kahvit ensin ja sitten sängyn kimppuun hän sanoi. Kaipaatko hartia hierontaa?"

', '. ?

Lähteet... https://www.themoviedb.org/movie/151368-open-windows/changes

Iltakävelyllä 3

Välillä tässä kevään ja kesän aikana meidän yhteiset iltakävelyt muistui mieleen ja sekoitti mun pään. Tahtisi kiihtyi ja yhtäkkiä tunsin nytkähdyksen peniksen varressa "Ah..ah..ah...nyt tuleeeeeh!". "Pojat lähti vielä hakemaan grillihiiliä tosta huoltoasemalta kylältä, meillä on hetki aikaa muru." Sä otit mut syliin ja kuiskasit "Onneks tää viikonloppu on vasta aluillaan, sun vuoro tulee vielä."Yritä relata nyt. Oli tarkoitus taas kasata se sama kaveriporukka kokoon ja mennä sun mökille grillaamaan, uimaan ja saunomaan ym. kivaa puuhastelemaan. Olit kysynyt mitä mulle kuuluu, ja että olenko tulossa mukaan mökille. Juttelitte illan Seksiasut Ja Seksivaatteet - Paljon Kokoja! sapuskoista kuka ostaa mitäkin mukaan. kysyit veikeästi ja vinkkasit silmää. Vihaan itseäni, ajattelin.

treffit netissä