Haluaa Tulla.

treffit seksi

Hän komistuu, kovistuu. Lopulta loput on loppu. Haluaa tulla. Keskellä yötä. Hänelle niitä kertyy jonkin verran.


Ottaa ihanasti niskasta kiinni, hieroo alatukkaa. Vielä kerran, anelen ja näen, etten turhaan. Niskaani.

Sen jalkeen he voivat jatkaa sinkkuna elamista. Perati neljasosa japanilaisnaisista haluaisi jouluaattopoikaystavan, eli miehen, joka veisi heidat treffeille vain jouluaattona.

Lähteet... https://www.stara.fi/2016/12/26/japanin-sinkkunaiset-etsivat-yhden-illan-juttuja/

Nainen parvekkeella----------

Kommenttiasi odotellen...

Edelleen polvillani takanasi tartun lujalla otteella molemmin käsin lantioosi, jolloin tunnen sun hieman värähtävän ja työnnät peppuasi vielä taaemmas. Onneksi on hieman tuulista.

Jätän sohvan ja lähden astelemaan hiljaa taaksesi. Kiihkoani lisää tavattomasti kun huomaan että sulla ei ole ylläsi lainkaan pikkareita, vain pelkkä mekko. Si si, senjorita! Tosin pitkään tuijotukseen voi myös vaikuttaa sinun erittäin keveä pukeutuminen. Peppusi hieman älä Anna Iän Estää Deittailua pystyssä, kutsuvanako?...

Tuijotan vain pitkään nauttien parvekkeen näkyä, luojan luomaa kaunista muotoa jonka edessä mies on niin heikoilla.

Seksiklubin tarinoita

Suutelimme ja yritin hyväillä Renatea hellästi vaatteiden läpi, mutta hän jotenkin kavahti sitäkin. Lopulta minun täytyi luovuttaa. Hän olisi halunnut pitää yhteyttä, mutta minä halusin katkaista kaikki siteet siihen klubiin. Tajusin, että tämän naisen kanssa piti edetä hitaasti. Huomasin, että Renaten vastustelu alkoi laantua, ja yritin olla mahdollisimman hellä ja turvallinen, kun varovasti lähestyin käsin ja suin hänen pilluaan, jota kukaan mies ei ollut koskaan koskenut.

Renate oli yli viidenkymmenen ja hyvin arka, kun hän tuli ensi kertaa klubille. Minä otin Renaten syliin ja suutelin häntä niin intohimoisesti kuin vain osasin. Hän vaikutti erittäin hermostuneelta, ja joi tavallista reippaammin, ja oli jotenkin levottoman Seksiseuraa Turku – Tutustu Tarjontaan Täältä oloinen, kun hän jutteli kanssani. Juttelu oli edelleen kankeaa, mutta tanssimista hän ei enää jännittänyt yhtä paljon.

treffit seksi