”mallu On Mahtava Lutka, Aina Halukas.

treffit seksi

Osa haluaa odottaa taydellista kumppania ja taianomaisen oikeaa hetkea neitsyyden menettamiseen kun taas toiset haluavat ensimmaisen kokemuksen vain nopeasti pois alta. Jessica Alba kertoi People -lehdelle, etta han oli kuullut ystaviltaan nuorena tarinoita heidan ensimmaisista kerroistaan.

Lähteet... https://www.stara.fi/2017/03/19/nain-jessica-alba-menetti-neitsyytensa/

Kesäirstailua (2)Avasin housuni ja päästin kovan kaluni tytön reisien Näin Pääset Panolle Helposti Ja Nopeasti väliin. Huokaisin nautinnosta ja hyväilin pehmeitä hiuksia. Hengitystäni pidättäen katselin lumoutuneena kuinka nuo pehmeät huulet avautuivat ja sulkivat kaluni suuhunsa. Neidon voihkiessa, kieltäen minua, 7 Päivää Seksiä – Tätä Haastetta Haluat Kokeilla ja tyytyväisenä huokaillen, aina tilanteen mukaan. Tyttö voihkaili kun tunkeuduin häneen takaapäin. Saatoin työntää sormeni pilluun hetkittäisissä tilanteissa ja joskus jopa maistaa posliinipillua keskellä päivää ihmisten läheisyydessä.

- Voih!...

Seuraavana yönä jätin taas aittavierailuni, mutta seuraavana päivänä sujautin salaa tytön käteen paperin missä ehdotin posliinia ja pyysin vastaamaan vielä samana päivänä.

Kärsivällisyyttä...

Mallun 1

Jähmetyn ovellesi. ”MITÄ VIT…” ajattelen. Muutama veto ja kohta kalu räjähtää syvällä nielussani. Jorma nussii suutani, kohta Jorma huokaa ”nyt tulee”. Saan otettua koko kalun suuhuni.

Ajan autollani luoksesi. Katselen itseäni peilistä ja olen erittäin tyytyväinen näkemääni. Nousen sängyltä, peilailen itseäni vaatekaapin ovessa roikkuvasta kokovartalopeilistä. Imen kalun syvälle suuhuni.Katselen itseäni peilistä ja tunnen kuinka keskivartalossa tuntuu tuttua kihelmöintiä.

Kalu painuu esteettömästi syvälle nieluuni. Otan kalun suustani, työnnän kieleni ulos.

”Mallu on mahtava lutka, aina halukas. Tero aloittaa hitaan nussimisen edestakaisin.

Istahdan sängyn reunalle ja seuraavana mustat ohuet sukkahousut ja niiden päälle mustat stringit. Jorma päästää otteensa päästäni ja nuolen kalun puhtaaksi. ”Kiitti,Mallu”, Jorma sanoo. Kello 19.55 parkkeeraan autoni pihallesi. Vilkaisen kelloa jo 19.10. ”Oho, nyt tämän tytön on pukeuduttava” sanon havahtuen haaveistani.

treffit seksi