Matti Kyseli Annalta, Mitä Hän Ajatteli Illan Suunnitelmasta.Matti painautui hieman arasti sisuksiini ja alkoi liikkua varovasti. Ajattelin, että oli ehkä ihan hyvä, kun miehet molemmat olleet matkassa.Ylisti pieniä, kiinteitä tissejäni ja kehui runkkaavansa miettiessään pyöreää peppuani. Hän kuiskasi hyvää yötä ja suuteli ahnaasti suulle. Saunapolulla rentona heilahdellut mahtava jortikka erottui selvästi verkkarin puntista.Ele oli yllättävä, sillä Matti tuntui todella vieraalta mieheltä.

treffit seksi

Anna kiemurteli pöydällä, spermaa ja pillumehuja valuen koko ajan hänen vitustaan lasiselle pöydälle. Anna tunsi, kuinka miehet vaihtelivat paikkaa hänen suussaan, ja ennen pitkää ensimmäinen mies hänen takanaan puristi häntä lanteilta ja survoi itsensä uudestaan pohjaan asti, samalla kun kuuma spermalasti purkautui syvälle Annan teinivittuun.

Matti kyseli Annalta, mitä hän ajatteli illan suunnitelmasta. Ikänsä ja näkönsä puolesta hän olisi voinut olla vaikka Annan isä.Hän voihkaisi, ja viimeinen mies tarttui hänen käteensä ja riuhtaisi sen pois työntääkseen munansa hänen turvonneeseen huoranvittuunsa. Tyttö vinkui kun mies lykkäsi sormensa niin syvälle kuin sai ne ja nussi häntä molempiin reikiin kiihkeästi. Mies työnsi vielä muutaman kerran ennenkuin veti kalunsa ulos, taputtaen Annaa perseelle. Pian joku työnsikin jotain hänen Liian Kaunis Nainen? persereikäänsä, ilmeisesti saman vibraattorin jolla Matti oli häntä aiemmin nainut. Enää pari kilometriä... Nimiä hän ei muistanut, eikä hän niitä oikeastaan tarvinnutkaan sillä pari minuuttia sen jälkeen kun Anna oli astunut sisälle olohuoneeseen, yksi miehistä veti hänet polvilleen eteensä sohvan luo ja tarjosi täydessä juhlakunnossa seisovan, paksun kalunsa teinin suuhun.

Moni voisi ajatella, etta pahat pojat saavat enemman seksia. Nipissing-yliopiston tekemassa tutkimuksessa huomattiin, etta kiltimmat, avuliaammat ja epaitsekkaammat ihmiset saivat enemman seksia kuin muut.

Lähteet... https://www.stara.fi/2016/09/24/avuliaat-ihmiset-saavat-enemman-seksia/

Tiukka peppu 2

Ajatus tuntui mahdottomalta mutta Milla sai minut vakuuttuneeksi Parinvaihtoa - Miksi Ei? ettei kerro kellekään. Milla tuli päälleni perse kasvojani kohti ja sanoi - Nyt saat Tiina pillua suuhus jos osaat pyytää riitävän hyvin. - Saanko nuolla pilluasi valtiatar?

Seuraavaksi mulle laitettiin rannekahleet, kaulapanta ja silmälaput. Milla alkoi nuolla reikääni ja liukastaa sitä liukkarin avulla. Hän hankasi pilluaan ees taas kieltäni vasten ja alkoi voihkia kovemmin ja kovemmin kunnes hän sanan mukaisesti räjähti suuhuni karjuen. Sain iskun pakaralleni. - Rakas valtiatar saanko nuolla pilluasi ole kiltti? Pistin parastani välillä tuntui että meinaan tukehtua, mehua valui suuhuni ja Milla voihki.

Makkarissa minut kahlittiin sängin päätyyn, pylly pystyssä. Vangitsin heräilevän kaluni musta punaisiin stringeihin. Vastasin ja huusin. - Vai että mieskin! Nojasin olkkarin pöytään kun Milla puristeli pakaroitani, kohotti härnäten hameeni helmaa pikkuisen muttei paljastanut mitään. - Vai tällainen tyttö, mikä siun tyttö nimi on? - Kyllä valtiatar. Seisoin kädet selän takana sokkona kun kuulin käskyn - mene polvillesi. Rohkenin vastaamaan niin kuin asia on - tykkään pukeutua joskus tyttöjen hepeneisiin. - Mikä niissä on muka niin hienoa?

Näin tapasin Sarin

Hänen hiuksensa olivat pitkät, tummanruskeat ja ihanan kiharaiset. Vetäydyin Sarista hieman ja näin kuinka hän avasi kiinni olevat silmänsä. Pian Sari puhalsi korvaani: "Ootpas hyvä viemään, mitähän muuta mahdatkaan osata?" "Oli mukavaa tanssia", Sari vastasi. Värisimme molemmat orgasmin voimasta varpaista hiustenrajaan asti. Hörppäsin kahvia ja Sari sanoi: "Hyvähän se on kahvia juoda, että jaksat sitten yöllä." Nostin Saria hellästi hänen kiharista hiuksistaan ja ohjasin hänet vuorostaan istumaan nojatuoliin. Nainen oli n. 170cm pitkä, hän oli pukeutunut hyvin istuviin liituraita housuihin, jotka kauniisti koristivat hänen hieman normaalia suurempaa takamustaan. Sain housut auki ja näin valmiiksi kostuneet sirot pikkuhousut. Yskäisin ja Sari kääntyi minuunpäin. Laskeuduin Sarin viereen makuulle.

treffit seksi