Pakotin Katseeni Takaisin Kimmon Kasvoihin.

Käännyin katsomaan. Pakotin katseeni takaisin Kimmon kasvoihin. Tunsin alushousujeni kostuvan kiimanesteestä. Lähdin onnellisena kotiin.

Kimmo aloitti vasaran kumisella varrella nussimisen.

- Ja nyt pyydät anteeks! Olin aistivinani hänen olevan jo lähellä laukeamispistettä. Lopulta pyyhin viimeiset jämät paperiin, puin päälleni ja lähdin takaisin työhön. Oma kaluni oli housuissani täydessä erektiossa. Tollanen pikku kaveri, jolla ei oo pokkaa käydä pokaamassa panoseuraa. Tekeeks noin kovasti mieli? Tiedätsä ku ne kiertyy ylös?

treffit seksi

Kostean kiihkeät äänet täyttivät jälleen hämärästi valaistun toimistohuoneen, neiti Marlowen Etsi: ”Seksi Oulu”! korkokantakenkien heiluessa jossakin erikoistutkija Jayleewesin niskan takana samaan tahtiin Jayleewesin voimakkaiden lantioliikkeiden kanssa. Synkän sateen ropistessa likaiseen ikkunalasiin.Mies häkeltyy, kooten kuitenkin nopeasti terävät ajatuksensa.

- Tuskinpa ampujan sormenjälkiä sieltä löytyy herra erikoistutkija.

- Köh!

- Olenko yksi epäilty? Kuten myös tummien sukkien verhoamia sääriä.

Joten pian osat vaihtuivat ja etsivä Kolmen Kimpat Ja Ryhmäseksi Naisten Välisissä Suhteissa Marlowe istui mukavasti nahkanojatuolissa, erikoistutkija polvillaan edessään.

Viiden sanan katastrofeja kertoneet eivat ole paljastaneet, etta ovatko tilanteet keksittyja vai todellisia, mutta huvittavia ne ovat joka tapauksessa. Ihmiset ovat kuvitelleet kammottavimpia tapoja tehda seksista kiusallisen kokemuksen vain viiden sanan avulla.

Lähteet... https://www.stara.fi/2017/03/24/nain-teet-seksista-kiusallista-vain-viisi-sanaa-riittaa/

Ihana rakastajani

Juuri ja juuri sain tämän 20-senttisen monsterin mahtumaan suuhuni. Selvästi hän tykkäsi kovasti isoista rinnoistani, koska niin kiihkeästi ja antaumuksella hän niitä imi ja puristeli.

Sydän pamppailen kävelin Teemun luo ja heti hän kaappasi minut voimakkaaseen ja määrätietoiseen syleilyynsä. Ei mennyt kuin hetki, kun tunsin orkun lähestyvän. Meillä on mieheni kanssa avioliittoa takana jo parisenkymmentä vuotta.

- Huh, onpa isot ja mahtavat, Teemu huokaisi, kun oli vapauttanut D-kupin rintani liiveistään. Oli ihana imeskellä sen isoa terskaa ja samalla runkkailla hitaasti tätä upeaa kullia. Minua siis lähes 10 vuotta nuorempi.Teemun kädet hyväilivät jo määrätietoisesti vartaloani joka puolelta. Tiesin heti, että tämä on menoa.

.

Suojassa Chicagon allaMies seurasi täysikuun muotoisten silmälasiensa takaa liikkeitäni hermostuneesti ja kylmä hiki kiilteli hänen kasvoillaan.

Katselin häntä tarkemmin ja hänellä oli erittäin koreat kasvot. Uppouduin itsekin laulun rytmiin ja kuin itsestään aloin keinua paikallani.

Hänen peniksensä tuntui pakahtuvan verestä joka lämmitti kutsuvasti kämmentäni. Olin vallannut tämän piiloluolan paikalliselta mafiosolta joskus Al Caponen aikoihin eivätkä konekiväärimiehet olleet jääneet luolaansa minun tullessani. Annoin hänen tulla perille asti ja vetäytyä tullen uudelleen kuin rantaan lyövät aallot. Sen laulun tenhoava voima sai talttumaan pahasisuisen demoninkin.Kaipaat ja ikävöit minua sydämessäsi jokaisena yönäsi, et tunne halua muita naisia kohtaan eivätkä he saa sinua tyydytetyksi. Ryömin varovasti hänen korvansa lähelle ja kuiskasin hiljaa:

- Annan sinun nyt mennä mutta kun kutsun sinua tulet takaisin luokseni.

Hän voihki ja vaikeroi valmiina tulemaan mutta en antanut hänen tulla vielä. Siinä hän oli valmiina otettavaksi kuin kypsynyt hedelmä, valmiina tarjoamaan tyydytystä janolleni.Hänen musta popliinitakkinsa oli repeytynyt ilmeisesti jengini ottaessa hänet kiinni ja katsoin ammottavaa repeämää säälien.Puristin sormillani vuoteen päätyä upottaen terävät kynteni syvälle mustaan puuhun.Hänen sydämensä hakkasi kuin riivattu pumpaten sitä elintärkeää eliksiiriä jota kuiva kurkkuni janosi.

treffit seksi