Suljin Silmäni Ja Voihkin...Hitaasti huokaisten liun sisääsi, ihanan kosteaan keitaaseen. Kimaltelevin silmin ojennat kätesi ja painat hoikat sormesi ohimoilleni, vetäen huuleni kuumille huulillesi... Illan hämärässä pakkamme pienet reput selkäämme ja vaellamme meren rantaa pitkin pois hotelleilta, kunnes suurehko kukkula erottaa meidät hotellien valoista ja äänistä. Haastavasti toisillemme hymyillen... Käännät päätäsi niin että ikävöivät ja nälkäiset huulemme pääsevät maistamaan toisiaan.

Vien sinut kauas aavikolle, missä beduiinit ovat pystyttäneet väliaikaisen leirin lähelle tietä. Käteni liukuvat selkääsi pitkin hyväilemään pyöreitä kauniita pakaroitasi, kunnes tunnet minun liukuvat jälleen sisääsi kovana ja jäntevänä, tällä kertaa takaapäin.

Snorklaamme ja nauramme mitä ihmeellisemmän näköisille kaloille, ihailemme upeita värejä mitkä ovat täysi vastakohta karulle aavikolle.

Yöt ovat pimeitä mutta lämpimiä.

treffit seksi

Tämä kerta ei ollut ainoa kun touhusimme...niitä on ollut monta jatkossakin;)
Pidin kulliani paikallaan hetken pohjassa ja aloin nussia hitaasti sykkivää suolta. Pieni kulli upposi peppuuni ja tunne oli upea. Laukesin voihkien kortsuun Jonnen sykkivässä suolessa ja tunsin kuinka Thung veti kullinsa minusta ulos ja otti kortsun pois. Jonne ulisi ja voihki ja vihdoin kullini upposi hitaasti tiukkaakin tiukempaan peppureikään. Pyllistin niin paljon kuin pystyin samalla Jonnea pannen. Tunne melkein sattui mutta kiihotti kovasti. Jonne alkoi ulista ja hänen kyrpänsä pumppasi Sinkut Helsingissä! Näin Löydät Seuraa Treffeille spermat lakanoille. Hän sormetti sitä auki. Jonne kääntyi kontilleen ja minä aloin nuolla kiinteitä pakaroita ja hikistä peppuvakoa siirtyen hiljalleen tiukkana sykkivää reikää kohti.

Han on tunnettu elainten oikeuksien puolestapuhujana, ja han on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Nyt nainen julkaisi itsestaan seksikkaan selfie-kuvan.

Lähteet... https://www.stara.fi/2017/03/14/joanna-krupa-seksia-tihkuvassa-alusvaatekuvassa/

SyysYö

Sormenpääni liukuvat pikkuhousujesi liukasta pintaa pitkin; sillä pienellä alalla mikä peittää pakaroitasi, reisiesi välissä, etumuksella. Kuiskin korvaasi himosta sokeana, samalla kun käteni tarttuu pakaraasi ja painan sinut tiukemmin itseäni vasten.Kysyt ja katseesi jää tuijottamaan reisieni väliin.Ylävartaloni nousee ylös ja tuijotan makuuhuoneen oviaukkoa. Hyväilen lantiosi kaaria kun upotan kasvoni reisiesi väliin, pikkuhousujesi läpikin tunnen pehmeytesi ja tiedän että olen jo melkein niiden sisällä. Jakaen vietteleviä suudelmia kasvoilleni, kaulalleni ja olkapäilleni. Nousen käsieni varaan ja katselen kauniita kasvojasi kun tulen sisääsi. Lopulta riisun kiristävät housuni potkaisen peiton sivuun.

Pääni tipahtaa tyynyn ja mietin näenkö unta. Käteni löytävät paisuneet ja kiristyneet kivekseni, ne ovat pyöreät ja aristelevat kosketusta."Ei kai Kiihottavia Kuvauksia Kimppakivasta vain... voisitko se olla sinä...?"

-mmmmm.... -kestä vielä hetki rakas.

Ja nartun juhlat alkaa...

UUUH.... Jooooooh... voihkin... pilluni oli niin märkä ja liukas, että kalu upposi sinne helposti... levitin jalkojani ja annoin miehen panna minua takaapäin talon seinää vasten...PANE MUA.... voihkin miehelle...

Kädet pepullani... huulet kaulallani... rinnallani hän nosti paitaani ja otti nännini rintsikoiden alta suuhunsa... näykki niitä.. imi.. suljin silmäni ja voihkin... mies vei kätensä hameeni alle... kosketti sormellaan jo märkää vakoani, siirsi stringien narua syrjään ja työnsi sormensa sisääni... .. Hän levitti pakaroitani sormillaan... ohjasi kalunsa reiälleni ja työntyi sisään yhdellä rajulla työnnöllä.... AAAAAAAAH...... ja mies pysähtyi kalu syvällä pillussani...ja kaikki sperma ryöppysi sisääni.... tunsin kuinka elin sykki...ja sykki...kunnes viimeinenkin tippa oli irronnut...


Mies vetäytyi irti minusta... puki housunsa, ja minä oioin vaatteitani, kun mies tarttui käsivarteeni ja lähti taluttamaan horjuvaa minääni kohti puutarhaa...itä on ihana saada, ja teille on tosi ihana kirjoittaa!!PANE KOVAA... huusin.... ja mies pani... hän otti tukea seinästä ja runnoi itseään minua vasten niin että tunsin tulevani... kalu työntyi pilluuni yhä uudestaan ja uudestaan..koko pituudelta... ihanasti... aiheuttaen sellaisen vuorenvyörymän jollaista en muistanut pitkään aikaan saaneeni.... ulisin ja melkein itkin kun orgasmi tuli... jalkani notkahtivat ja miehen piti ottaa minusta kiinni etten olisi vajonnut polvilleni... IHANA PILLU....

treffit seksi