Matti Kyseli Annalta, Mitä Hän Ajatteli Illan Suunnitelmasta.Matti painautui hieman arasti sisuksiini ja alkoi liikkua varovasti. Ajattelin, että oli ehkä ihan hyvä, kun miehet molemmat olleet matkassa.Ylisti pieniä, kiinteitä tissejäni ja kehui runkkaavansa miettiessään pyöreää peppuani. Hän kuiskasi hyvää yötä ja suuteli ahnaasti suulle. Saunapolulla rentona heilahdellut mahtava jortikka erottui selvästi verkkarin puntista.Ele oli yllättävä, sillä Matti tuntui todella vieraalta mieheltä.

Anna kiemurteli pöydällä, spermaa ja pillumehuja valuen koko ajan hänen vitustaan lasiselle pöydälle. Anna tunsi, kuinka miehet vaihtelivat paikkaa hänen suussaan,

... Read more

”mallu On Mahtava Lutka, Aina Halukas.

Osa haluaa odottaa taydellista kumppania ja taianomaisen oikeaa hetkea neitsyyden menettamiseen kun taas toiset haluavat ensimmaisen kokemuksen vain nopeasti pois alta. Jessica Alba kertoi People -lehdelle, etta han oli kuullut ystaviltaan nuorena tarinoita heidan ensimmaisista kerroistaan.

Lähteet... https://www.stara.fi/2017/03/19/nain-jessica-alba-menetti-neitsyytensa/

Kesäirstailua (2)Avasin housuni ja päästin kovan kaluni tytön reisien Näin Pääset Panolle Helposti Ja Nopeasti väliin. Huokaisin nautinnosta ja hyväilin pehmeitä hiuksia. Hengitystäni pidättäen katselin lumoutuneena kuinka

... Read more

Haluaa Tulla.

Hän komistuu, kovistuu. Lopulta loput on loppu. Haluaa tulla. Keskellä yötä. Hänelle niitä kertyy jonkin verran.


Ottaa ihanasti niskasta kiinni, hieroo alatukkaa. Vielä kerran, anelen ja näen, etten turhaan. Niskaani.

Sen jalkeen he voivat jatkaa sinkkuna elamista. Perati neljasosa japanilaisnaisista haluaisi jouluaattopoikaystavan, eli miehen, joka veisi heidat treffeille vain jouluaattona.

Lähteet... https://www.stara.fi/2016/12/26/japanin-sinkkunaiset-etsivat-yhden-illan-juttuja/

Nainen parvekkeella----------

Kommenttiasi odotellen...

Edelleen polvillani takanasi tartun lujalla otteella

... Read more

Pakotin Katseeni Takaisin Kimmon Kasvoihin.

Käännyin katsomaan. Pakotin katseeni takaisin Kimmon kasvoihin. Tunsin alushousujeni kostuvan kiimanesteestä. Lähdin onnellisena kotiin.

Kimmo aloitti vasaran kumisella varrella nussimisen.

- Ja nyt pyydät anteeks! Olin aistivinani hänen olevan jo lähellä laukeamispistettä. Lopulta pyyhin viimeiset jämät paperiin, puin päälleni ja lähdin takaisin työhön. Oma kaluni oli housuissani täydessä erektiossa. Tollanen pikku kaveri, jolla ei oo pokkaa käydä pokaamassa panoseuraa. Tekeeks noin kovasti mieli? Tiedätsä ku ne kiertyy ylös?

Kostean kiihkeät äänet täyttivät jälleen hämärästi valaistun

... Read more

Suljin Silmäni Ja Voihkin...Hitaasti huokaisten liun sisääsi, ihanan kosteaan keitaaseen. Kimaltelevin silmin ojennat kätesi ja painat hoikat sormesi ohimoilleni, vetäen huuleni kuumille huulillesi... Illan hämärässä pakkamme pienet reput selkäämme ja vaellamme meren rantaa pitkin pois hotelleilta, kunnes suurehko kukkula erottaa meidät hotellien valoista ja äänistä. Haastavasti toisillemme hymyillen... Käännät päätäsi niin että ikävöivät ja nälkäiset huulemme pääsevät maistamaan toisiaan.

Vien sinut kauas aavikolle, missä beduiinit ovat pystyttäneet väliaikaisen leirin lähelle tietä. Käteni liukuvat selkääsi pitkin h

... Read more

Istuin Tuoliin Ja Aloin Masturboimaan.

7 Päivää Seksiä – Tätä Haastetta Haluat Kokeilla alt="treffit seksi" width="250" align="middle"/>- Meinaatko?

Sisällä pukuhuoneessa kiireeni osoittautui ennenaikaiseksi. Sonja oli aloitellut itsensä kuivaamista, mutta teki sen täysin avoimesti ja hitaasti jopa hajamielisen tuntuisesti uhkea etumuksensa rohkeasti minuun päin.

- Jospa mie pesisin siun selän. Ei muuta pahaa, mutta kun lyhytlahkeisista shortseista vehkeeni meinasi vähän väliä kurkistaa lahkeesta ulos, eikä tilannetta parantanut yhtään pyllistelevän Sonjan viehkeän takamuksen ja sopusuhtaisten suippojen rintojen tuijottaminen

... Read more

Ennen Kuin Ehdin Vastata, Otti Tarja Tukeva Otteen Kaluni Varresta Ja Ryhtyi Nuolemaan Terskan Alapuolta Hieroen Samalla Toisella Kädellä Pallejani, Jotka Olivat Kuroutuneet Kalun Juureen.

Vastasin kielen seikkailuun ja hyväilin hitaasti Tarjan selkää yhä alemmas kohti tuota täyteläistä takapuolta.

Ennen kuin ehdin vastata, otti Tarja tukeva otteen kaluni varresta ja ryhtyi nuolemaan terskan alapuolta hieroen samalla toisella kädellä pallejani, jotka olivat kuroutuneet kalun juureen. Yllättäen Tarja pysähtyi keittiön ovella niin, että törmäsin päin Tarjan muhkeaa peräpäätä.

Jalkani vapisivat vielä, kun Tarja veti minut perässään keittiöön ja rupesin riisumaan Tarjan paitaa ja rintaliivejä. Hieroin varovasti rintoja, jotka Tarjalla olivat runsaat ja ikäisekseen todella ryh

... Read more

Nyt On Aika Mennä Jo Kuudenteen Osaan.pian Lassen Pää Kurkisti Nuorukaisen Pään Takaa.toinen Kyykistyi Toiselle Ja Toinen Toiselle Puolelle.Hyväilin ihanaa peppua käsilläni.

Jo minä tulin niin kovaa kuin pystyin.
Sitten hän nousi kyykkyyn ja ohjasi kaluni pillun huulille. Ajattelin vain säästellä sinua.Tulin hänen perässään laiturin päähän, kun hän oli jo laskeutunut portaat veteen. Hieroin rintoja ja märät nännit tuntuivat kiihottavilta.Nyt se kyllä toteutui sellaisella tavalla, etten olisi ikinä osannut haaveilla.Kestin pitkään ja Tiina sai ennen minua.

-”Vai tahtois Tiina nussia…”, sanoin ja hieroin Tiinan reittä samalla kun ajelin autolla.

Lähdimme siitä sitten ajelemaan ja kiertelimme ympäriinsä ja katselimme pussikaljaa

... Read more

Käy Kohta Suihkussa Ja Sitten Laitan Ideal-siteen, Niin Voinkin Heittää Sinut Kotiisi.

Olin varma että hän oli huomannut mitä me teimme peittojen suojassa, ja lopetimme touhumme kun hän viittoili lentoemäntää ja kuulimme hänen pyytävän peiton itselleen minkä hän pian saikin. Näin alkoi kiimainen lomamme, melko hämmentävästi mutta ihanasti nauttien. Menin hänen jälkeensä ja odotin oven takana kunnes hän tuli ulos ja kuiskasi, pidetäänhän salaisuus. Rouvan käsi vatkasi villisti jalkovälinsä kohdalla ja hänkin oli selvästi tulossa, Noona pidätteli ääntelyään kun laukesi, minä ruiskautin spermalastin pilluun voihkaisten ja katseeni oli kokoajan kiinnittynyt viereisen rouvan silmiin.

... Read more

Ja Sitten Se Tapahtui Voimakas Purkaus, Lämmintä Spermaa Henkan Nieluun Iskeytyi Ja Siinä Hän Nieli Ja Nousi Sitten Suutelemaan Minua Edelleen Spermaa Suussaan.Otin heti oitis kamppeeni ja vein ne nopeasti sisään ja juoksin yläkertaan tarkistamaan paikat sillä välin Henkan purkaessaan laukkuja alakerrassa.

Sitten kun sperman tuloni alkoi olla loppunut niin otin kaluni pois ja aloitin suihin oton. Ja sitten se tapahtui voimakas purkaus, lämmintä spermaa Henkan nieluun iskeytyi ja siinä hän nieli ja nousi sitten suutelemaan minua edelleen spermaa suussaan. Vauhdikkaasti naiden häntä monta tuntia tunsin lopulta kun nesteeni alkoivat jälleen liikkua kohti terskaani. Kun olimme matkalla minun autollani, kaverini Henkka otti minulta suihin samalla kun ajoin,

... Read more

1 2