Voihkaisin Hänen Painaessaan Kulliaan Minuun.Hän kääntyi jälleen ja nousi ylleni. "Liukkaria... se auttaa..." pyysin häntä. "Mä haluan mutta se on niin iso..." valitin kiimoissani. Levitin voidetta hitaasti, hyväilevin liikkein, palvovasti hänen kyrpäänsä ja levittäessäni reiteni hänelle uudelleen voitelin myös oman reikäni. Voihkaisin hänen painaessaan kulliaan minuun. Hänellä seisoi jo ja otin itsekin saippuaa runkaten hänen salkoaan uudelleen juhlakuntoon.Hän liu'utti käsiään pitkin ihoani, otti sitten pitkät hiukseni otteeseensa ja painoi alas...: "No... otahan suuhun." Katsoin häntä silmiin, haluten, käteni hänen vartalonsa ympäri kiedottuina, kiinni pitäen. vastasin jo hiukan hengästyneesti "Kyllä..!"treffit

Eivät vain tainneet nämä kaksi asiaa sopia kovin hyvin yhteen ainakaan yleisen moraalikäsityksen mukaan. Lysähdimme pesuhuoneen lattialle sanomatta sanaakaan. Jotenkin minusta alkoi tuntua, että tulevana yönä tehtäisiin jotakin muuta kuin nukuttaisiin. (Yleisön pyynnöstä huolimatta jatkan edelleen myös taustaa ja ei aktiosuuden kuvausta eli ”paskaa”..:))

Pesin Janitan selkää paljain saippuoiduin käsin ja käteni alkoivat lipsahdella luvattomiin paikkoihin johon Janita reagoi inahdellen. (Tarinan tausta-asiat ovat totta, ei itse toiminta)

jatkoa "Tuttavaperheen rouvaan"

Mitä ihmettä olin oikein tekemässä, ajattelin vielä sumeasti. Hän kääntyi eikä saanut vieläkään sanaa suustaan. Tietyssä tilanteessa ei enää paljoa paina perhe tms. vaikka olisi olevinaan kuinka järkevä tahansa joten olisi parempi välttää tilanteita joissa houkutus kasvaa liian suureksi niin kuin nyt kävi. Kehuin hänen pyöreitä ison greipin kokoisia rintojaan jotka eivät oikein meinanneet mahtua kouriini. Hän laittoi kiihkeän suutelumme lomassa pitkäsormisen kätensä veitikkani ympärille. Tuijotimme himon vallassa toisiamme ja suutelimme pakon ohjaamana eläimellisesti.Olin kuin seitsemännessä taivaassa enkä voinut enää pidätellä laukeamistani yhtään enempää. Nainen arveli minun olevan pohjoismaista, ehkäpä Norjasta. Sitten minua tuli hakemaan tai suorastaan veti tanssilavalle kuvan kaunis neekerinainen, ikää sellaiset kolmenviiden kieppeillä, luontevasti paikan fiilikseen pukeutunut ja muutenkin näppärän näköinen.Lopulta neekeri työnsi paksun kalunsa pojan pyllyyn ja alkoi nussia tätä sielunsa pohjasta.Kerroin naiselle olevani Suomesta ja lisäksi kerroin olevani töissä täällä.

Black and white
Kaluni oli jo aivan täydessä seisokissa.

Parin kappaleen jälkeen nainen pyysi minua tulemaan heidän nurkkapöytäänsä, jossa odotti hänen miehensä, neekeri hänkin ja vieläpä erittäin komea sellainen.

Tällainen oli ensirakasteluni Jackin ja Lucian kanssa, eikä se jäänyt viimeiseksi.Sitten tunsin Jackin kiihdyttävän vauhtia ja tunsin kuinka valtava spermaryöppy purkautui useina suihkuina syvälle pyllyyni. Jack osasi lepuuttaa minua taitavasti työnnettyään kalunsa kahvaa myöten pohjaan saakka.

Vasta hetken kuluttua Jack alkoi naida minua pitkällä neekerinkullillaan.

DVD oli tosiaan sitä itseään.


Lähteet: http://spotcontactadvertentiesvriend.xyz/treffit-joensuu-isot-rinnat-kuvat-puharila

treffit